TOKYO LIGHTS

Лимитирана Плувна Серия

Създадена, за да даде на всеки човек не само частица от магнитния град, но и част от мечтата, която представлява това лято – the стремежът на спортиста и решимостта да продължи напред всеки ден.

За Колекцията:

Светлините на Токио са толкова ярки, че те трептят в очите дори на най-отдалечените ни изследователи. Астронавтите примигват два пъти, докато се вихрят завладяни и тайнствени. Дори на милиони мили те разбират колко е важно да гледаш навън към нещо по-голямо от себе си.

Това лято ще изглежда различно за много спортисти. След повече от една година на тъмно, ние бавно се осмеляваме да се върнем към яркостта. Но тук, в Делфина, знаем, че мечтата не спира, когато светлините угаснат. Независимо дали сте спортист, предприемач, родител или служител на първа линия, изминалата година призова всички нас да намерим светлината в себе си. Тази светлина никога не е била осезаемо, а по-скоро онова, което бие вътре в нас всеки ден, онова нещо, което ни изкарва от леглото и в басейна. Пътуването към крайния резултат винаги е било дестинацията, а не обратното.

В сътрудничество с художничка Джоди Кинг, базирана с Остин, Тексас, колекцията Tokyo Lights предлага цветове, текстури и шарки, вдъхновени от кварталите Шинджуку и Шибуя в Токио, известни със своята особено магнитна флуоресценция. Тази колекция е създадена, за да даде на всеки човек не само парче от Токио, но и част от мечтата, която представлява – стремежът на спортиста и решимостта да продължим напред всеки ден. Мечти за следващото велико приключение, следващата цел, която трябва да постигнем, следващият обръч, който трябва да прескочим, и светлините, които продължават да ни водят по пътя.

Докоснете се и вие до магията на Токуо.

Ето как основателят на Delfina Athletics Нина Садаускас обяснява вдъхновението зад колекцията:

“Тази колекция е много важна за мен. Това лято за първи път не присъствам на най-големия спортен форум от 2008 г. Докато седя вкъщи след пандемията, размишлявайки върху многото промени през изминалата година, осъзнавам наистина как опитът от Пекин, Лондон и Рио ме оформи в човека, който съм днес. Духът на игрите извая това, което съм по безброй начини - не само като спортист, но и като майка, предприемач, съотборник и приятел. Исках да направя колекция, която да въплъщава всички тези неща, като същевременно носи радост и вдъхновява плувната ни общност.”

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НАД 150 лв

* Продукти, които не са налични, ще бъдат изпратени в срок от 3 седмици

About Delfina Athletics

Delfina Athletics е фирма базирана в САЩ и ръководената от трикратната участничка на Олимпийски игри по плуване, Нина Садаускас (Рангелова). Компанията си сътрудничи със спортисти и отбори, за да осигури висококачествени продукти по поръчка.

Като официален дистрибутор на продуктите на Делфина в САЩ, Delfina Athletics предлага международно признати качествени продукти, които се коренят в състезателното предимство, без да се жертва визията на организацията. С над 20-годишен опит като водещ производител на екипировка за водни спортове  и представяне на най-големите спортни форуми в света, Делфина доказано доставя превъзходни продукти, впечатляващ дизайн и ексклузивно обслужване.

Нашата персонализирана програма предлага рационализиран процес на поръчка и широка гама от продукти, включително бански костюми, раници, кърпи и оборудване. Ние изпълняваме всички нужди на персонализираната екипировка, предлагайки безплатна дизайнерска работа, ниски минимални бройки на производство и доставка по целия свят. Прочетете още…

Щракнете тук, за да поискате повече информация за нашата програма за персонализиран екип.
Пишете ни